Zaklenite svoje novoletne cilje

  01. 01. 2019

Kako se stvari dogajajo z novoletnimi resolucijami? Še vedno se prijavljate v telovadnici, kolikor pogosto lahko?
Naslednjič, ko boste tam, si oglejte še opremo v telovadnici. Ker preprosta tehnologija, ki jo uporabljate za prilagajanje in zaklepanje strojev za telovadbo, opravlja svoje trdo delo, pri tem pa vzdržuje letal v zraku, varuje delavce strojev in podpira uporabnike invalidskih vozičkov.

Indeksiranje batov - kot so tisti, ki jih proizvaja dobavitelj EHC Nexus - so resnično koristni majhni izdelki z veliko paleto aplikacij.
Ta skromna komponenta ima za njo preprosto načelo - vzmet se uporablja za silo, ki potisne zatič bata v luknjo, pritrditev delov na svoje mesto. Upravljalec z obročem ali gumbom potegne zatič, tako da se lahko nastavitve opravijo, preden se bat ponovno zaskoči. Odličen je za prilagajanje in prilagajanje ter za delo.

Te vsestranske izdelke lahko uporabljate tudi za varno zapiranje vrat za zaščito stroja, za nastavitev višine miz in ploščadi ter kot del mehanizma invalidskih vozičkov.
Kot proizvajalec najrazličnejših kontrolnih gumbov, ki so na voljo v svetu, ni presenetljivo, da ima EHC vrsto blažilnikov za indeksiranje, ki bodo služili najzahtevnejšim strankam.
S storitvami na trgih, vključno z letalstvom, vojsko, industrijo, kmetijstvom in vrtnarstvom, EHC ponuja vrsto batov z možnostmi po meri. Izdelani so v črni termoplasti, odporni proti udarcem, lahko pa so opremljeni z vstavkom iz nerjavečega jekla in barvami po meri, ki uporabniku omogočajo vizualne napotke.
• Bat z dvižnim obročem
Kazalniki z dvižnimi obroči imajo ohišje iz nikljane pločevine z nerjavečim jeklenim zatičem. To je cenovno ugodna naprava, ne za natančno indeksiranje, z dolgim poševnim zatičem, ki se enostavno vstavi in varno zaskoči.
• Bat z montažno ploščo
Na voljo je v modelih za zaklepanje in brez zaklepanja, zato je nos nagnjen za lažje vstavljanje v enoto. Dolg pinski varno pritrdi položaj, da se prepreči neželeno gibanje.
• Vlečni bat z utorom
Ta potop ima žleb za 180 stopinj, ki se uvleče in varno drži zatič v položaju 'gor'. Za udobje se lahko doda ročaj s preprosto oprijemljivo površino.
• Zložljiv in natančen bat
Za natančno pozicioniranje ima ta komponenta vrtljivo glavo za indeksiranje. Če želite prilagoditi, povlecite gumb in ga zavrtite za 90 stopinj - in nastavljalec bo ostal v tem položaju, dokler ga uporabnik ne vrne v položaj navzdol.
• Nizek profilni bat
Za majhne in ozke prostore EHC proizvaja bat z zmanjšano nitjo in višino telesa. Na voljo je v rotirajočih (90 stopinj) ali 'pull-to-retract' modelih in ima ojačan ročaj.

Vsi so v velikosti palca in metrične vrednosti, zato jih lahko Nexusovi strokovnjaki konfigurirajo za vaše potrebe.

Za našo celotno paleto bata za indeksiranje obiščite našo spletno stran na naslovu
http://ehcknobs.com/index.php?id=IP


Foto: FitNish Media on Unsplash